Záruka a servis

Naši zlatníci sa postarajú o odbornú údržbu a čistenie, aby vaše šperky zostali v dokonalom stave. Vďaka vysokej odbornosti našich zlatníkov a špičkovému technologickému vybaveniu sa môžete vždy spoľahnúť na päť-ročnú záruku, bezplatné čistenie a kvalitný servis.

Záruka na šperky EGNE 

Na všetky šperky EGNE platí zákonom stanovená záruka 24 mesiacov.

Na šperky zo zlata a platiny v cene od 390€ poskytujeme bezplatne rozšírenú, 5 ročnú záruku.

V prípade uplatnenia a uznania záruky vám šperk bezplatne opravíme. Ak oprava nie je možná, vymeníme ho za iný šperk s rovnakými alebo podobnými parametrami.

Záruka sa vzťahuje na výrobné vady šperku. Nevzťahuje sa na jeho poškodenie alebo prirodzené opotrebenie. 

Zlato je relatívne mäkký kov, a preto môžu jemné časti šperku pravidelným nosením podliehať opotrebeniu. Aby ste predišli nadmernému opotrebeniu, najmä uchytenia drahých kameňov, odporúčame nechať si šperk skontrolovať u nás aspoň raz za dva roky. Ak naši klenotníci odhalia akékoľvek známky opotrebenia alebo poškodenia, budeme vás informovať o potrebe opravy, čím predídete možnému vypadnutiu drahého kameňa. 

Bezplatné čistenie a servis

Aby ste si mohli užívať naše šperky čo najdlhšie, poskytujeme na ne nadštandardný bezplatný servis.

Naši zlatníci sa postarajú o odbornú údržbu a čistenie, aby vaše šperky zostali v dokonalom stave. Vďaka vysokej odbornosti našich zlatníkov a špičkovému technologickému vybaveniu sa môžete vždy spoľahnúť na 5 ročnú záruku, bezplatné čistenie a kvalitný servis.

Bezplatné odborné čistenie

V rámci služby odborného čistenia vám šperky s radosťou bezplatne odborne vyčistíme. Efektívne odstránime povrchové nečistoty. Vaše klenoty sa opäť nádherne rozžiaria a znovu získajú svoj pôvab.

Čistenie trvá štandardne menej ako 48 hodín

Bezplatný servis

Na šperky EGNE sa vzťahuje celoživotný bezplatný servis, ktorý zahŕňa:
■ odbornú kontrolu a uchytenie drahých kameňov
■ kontrolu opotrebenia a poškodenia šperku

Servis zabezpečujeme bezplatne raz za každé dva roky.

Počas prvých 5 rokov od kúpy šperku vám navyše ponúkame prvú bezplatnú obnovu povrchovej úpravy šperku (leštenie, matovanie, ródiovanie) 

Servis trvá štandardne menej ako 7 dní.

Bezplatná úprava veľkosti svadobných obrúčok, zásnubných prsteňov a prsteňov na bežné nosenie

■ bezplatnú úpravu veľkosti pri kúpe zásnubného prstena – kúpený na e-shope alebo v klenotníctvach do 90 dní od kúpy

■ bezplatnú úpravu svadobný obrúčok objednaných cez e-shop do 20 dní od doručenia. Na svadobné obrúčky kúpené v showroomoch EGNE sa možnosť dodatočnej bezplatnej úpravy nevzťahuje.

Úprava trvá štandardne 2-3 týždne

Spoplatnený servis

Okrem bezplatného servisu ponúkame aj platený servis, kde okrem úpravy veľkosti odstraňujeme ryhy, obnovujeme povrchové úpravy, vymieňame zapínania a opravujeme roztrhnuté retiazky. Servisujeme výhradne šperky zakúpené v našich klenotníctvach.

 

Príklad najčastejšieho plateného servisu:

Program “Kompletné čistenie a obnova povrchovej úpravy šperku” zahŕňa:

■ hĺbkové viackrokové čistenie

■ kontrolu upevnenia kameňov

■ odstránenie mechanických poškodení (škrabancov) v najväčšej možnej miere

■ obnovu povrchovej úpravy – leštenie, matovanie, pieskovanie a iné

■ pokovanie rhódiom / ruthéniom

Doba úpravy 2-3 týždne

Táto služba je spoplatnená a neodporúčame ju vykonávať častejšie ako raz za 5 rokov. Počas obnovy povrchu šperk leštíme, čo vedie k miernemu úbytku materiálu.

Pri šperkoch z bieleho zlata musíme navyše odstrániť zvyšky pôvodného rhódia a šperk následne vyleštiť, čo spôsobuje najväčší úbytok materiálu. To môže predstavovať riziko najmä pre jemné krapne, ktoré držia drahé kamene pevne na svojom mieste.

Cena za túto službu je 59 € / šperk.

 

Ďalšie informácie o záruke a servise vám radi poskytneme v klenotníctvach EGNE alebo prostredníctvom e-mailu info@egne.sk.

Nie ste si istý veľkosťou prsteňa?

Sada na meranie

Chystáte sa objednať prsteň a neviete, akú veľkosť potrebujete? Vyplňte formulár nižšie a my vám zdarma zašleme meraciu sadu pre správne zistenie potrebnej veľkosti prsteňa.